ОР Бакалавр
- CRM-системи в управлінні бізнесом
 - Event-менеджмент у сфері гостинності
 - HR-менеджмент
 - Інноваційна діяльність в бізнесі
 - Інноваційні технології в землеробстві
 - Інноваційні технології та сертифікація в насінництві і розсадництві
 - Іноземна мова (англійська)
 - Історія земельних відносин в Україні
 - Історія земельних відносин та землеустрою
 - Автоматизоване робоче місце агронома
 - Агрофізика
 - Агрохімсервіс
 - Антропогенний вплив на рослинний світ
 - Аплікативна генетика та селекція
 - Архітектурна ергономіка
 - Базова загальновійськова підготовка
 - Банківський менеджмент
 - Бізнес в соціальних мережах - облік і оподаткування
 - Біологічні основи вирощування сільськогосподарських культур
 - Взаємозв'язок лісу і ґрунту
 - Вирощування лікарських і ефірноолійних культур
 - Вища математика з основами математичної статистики
 - Вплив туристичної діяльності на природні екосистеми
 - Вступ до архітектури
 - Гарденотерапія
 - Гастротуризм та регіональні кулінарні тренди
 - Геномна селекція
 - Геоінформаційні технології ландшафту
 - Глобальні проблеми сучасної цивілізації
 - Декоративне садівництво
 - Державне та регіональне управління
 - Дизайн міського середовища
 - Домінуючі шкідливі організми сільськогосподарських культур та захист від них
 - Діагностика живлення рослин
 - Діловодство
 - ЕПШ в лісовому господарстві
 - Еколого-економічні проблеми використання земельних ресурсів
 - Екологічний менеджмент
 - Електронна комерція
 - Енологія та еногастрономія
 - Заготівля і зберігання лікарської рослинної сировини
 - Кадастр природних ресурсів
 - Картографування ґрунтів з основами ґрунтознавства
 - Класифікація природних ресурсів
 - Клітинна селекція та сомаклональна мінливість в культурі in vitro
 - Кольорознавство
 - Комп’ютерний дизайн садово-паркових об’єктів
 - Комунікативний менеджмент
 - Кулінарна етнологія
 - Кібербезпека в менеджменті
 - Ландшафтна графіка
 - Ландшафтний землеустрій
 - Ландшафтознавство
 - Латинська мова
 - Логіка та критичне мислення
 - Логістична інфраструктура
 - Логістичне обслуговування
 - Ліс і абіотичні фактори
 - Лісовий кадастр
 - Лісомисливське господарство
 - Лісівництво забруднених територій
 - Методологія досліджень і діагностика ґрунтів
 - Методологія наукових досліджень показників родючості ґрунту
 - Міжнародний менеджмент
 - Мікробіологія
 - Мікробіологія сировини та продуктів її переробки
 - Надзвичайні ситуації в умовах змін клімату
 - Новітні технології в землеробстві
 - Нішеві овочеві культури
 - Оздоровчий туризм
 - Озеленення приміщень
 - Організація анімаційної діяльності
 - Органічне землеробство
 - Основи архітектурної композиції і проектної графіки
 - Основи геології
 - Основи доглядових рубань
 - Основи економічних знань
 - Основи здорового способу життя та культури здоров'я
 - Основи землевпорядного кадастру
 - Основи лісових ресурсів
 - Основи лісової геоботаніки
 - Основи макетування
 - Основи механіки ґрунтів
 - Основи насіннєзнавтства
 - Основи наукових досліджень
 - Основи програмування
 - Основи рекреаційного здоров'я
 - Основи розмноження деревних рослин
 - Основи сенсорного аналізу продуктів харчування, напоїв та страв
 - Основи сервісу
 - Основи урбоекології
 - Основи урбоекології в лісовому господарстві
 - Особливості оздоровчого харчування
 - Особливості формування лісової підстилки
 - Оцінка якості ґрунтів та моніторинг
 - Педагогіка здоров'я
 - Педагогіка спортивної діяльності
 - Пермакультура
 - Презентаційні навички та пітчинг ідей
 - Присадибне рослинництво та нішеві культури
 - Проектування лісових доріг
 - Психологічні особливості стресостійкості
 - Психологія гостинності та поведінки споживача
 - Психологія здоров'я та здорового способу життя
 - Психологія раціонального харчування
 - Рекраційний туризм
 - Рекреаційна педагогіка
 - Рекреаційне лісівництво
 - Рекреаційні комплекси світу
 - Рисунок за фахом
 - Соціальна відповідальність у природних заповідниках
 - Страхування в готельно-ресторанному бізнесі
 - Страхування в туризмі
 - Сучасні біотехнології
 - Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв
 - Тваринництво і бджільництво
 - Теорія машин і механізмів
 - Технологія сушіння зерна
 - Технології виробництва і переробки продукції рослинництва
 - Технології вирощування садових культур
 - Технічна механіка і креслення
 - Токсикологія харчових продуктів
 - Туризм
 - Управління архітектурною діяльністю
 - Управління бізнесом
 - Управління маркетингом
 - Управління персональним брендом менеджера
 - Управління продуктивністю агроценозів
 - Управління стартапами та інноваційними бізнес-моделями
 - Фауна садів і парків
 - Фінансові студії
 - Фітоенергетика
 - Харчова безпека та система HACCP
 - Хімія ароматів
 - Четвертинна геологія і геоморфологія
 - Штучний інтелект та аналітика в економіці
 


  

.png)
.png)
