Наукові послуги
Тематика (напрям) – Використання сучасний технологій зберігання свіжих плодів і овочів |
||
Назва послуги |
Коротка характеристика послуги |
П.І.Б., звання, посада відповідального за надання послуги |
Використання сучасних технологій зберігання свіжих плодів і овочів
|
Розроблення технології зберігання:
|
Найченко В.М., доктор с.-г. наук, професор кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів |
Використання сучасних технологій зберігання свіжих плодів і овочів |
Розробка технологій зберігання ягід суниці в регульованому газовому середовищі (ДСТУ ) |
Заморська І.Л., кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів |
Створення маркетингу наукових розробок |
Консультування з питань розробки та впровадження овочеплодових соків та пюре, комплексної переробки кабачків, плодово-ягідних вин |
Токар А.Ю., доктор с.-г. наук, професор, зав. кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів |