10.05.2013 1605

Презентація результатів наукових розробок виноробної продукції

25-26 квітня 2013 року в Уманському національному університеті садівництва в «Дегустаційній залі» кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів в рамках ХХХ Міжнародного науково-практичного семінару «Високоінтенсивні технології – в садівництві» відбулася дегустація зразків виноробної продукції, розроблених кафедрою. Це плодово-ягідні вина виготовлені на основі яблучного, грушевого, айвового, кизилового та інших соків, збагачених натуральними біологічно активними добавками з різних видів високовітамінної традиційної та нетрадиційної рослинної сировини, отриманих за технологіями, які дають змогу зберегти якість вихідної сировини.

Презентація результатів наукових розробок виноробної продукції
Презентація результатів наукових розробок виноробної продукції

На дегустації були присутні представники іноземних фірм та керівництво університету.

На дегустації були представлені зразки плодово-ягідних вин: «Чорносмородинове солодке», «Дивосад», «Скарби Софії», «Уманське оксамитове», «Софіївські зорі», «Полянське», «Вишневе натуральне», «Мускатний аромат» та «Ейфорія».

Презентація результатів наукових розробок виноробної продукції
Презентація результатів наукових розробок виноробної продукції