Новини підрозділів

Розширене засідання спеціалізованої вченої ради із захисту дисертацій і фаховий семінар з біології та прикладної екології
Розширене засідання спеціалізованої вченої ради із захисту дисертацій і фаховий семінар з біології та прикладної екології
ПРАКТИЧНІ КРОКИ ДО ПРОФЕСІЇ
ПРАКТИЧНІ КРОКИ ДО ПРОФЕСІЇ

ПРАКТИЧНІ КРОКИ ДО ПРОФЕСІЇ

06 липня 2020 року на кафедрі обліку і оподаткування Уманського НУС розпочато навчальну практику для студентів І та ІІ курсів спеціальності 071 «Облік і оподаткування»: – «Бухгалтерський облік» для студентів освітнього ступеня «молодший бакалавр» (11 мб-о група); – «Вступ до фаху» для студентів освітнього ступеня «бакалавр» (11-о група); – «Бухгалтерський облік» для студентів освітнього ступеня «бакалавр» (21-о група).

Вітаємо з Днем народження  Людмилу Григорівну Варлащенко!
Вітаємо з Днем народження Людмилу Григорівну Варлащенко!

Вітаємо з Днем народження Людмилу Григорівну Варлащенко!

Вітаємо з Днем народження доцента кафедри cадово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва Людмилу Григорівну Варлащенко!

Вебінар «Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя»
Вебінар «Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя»

Вебінар «Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя»

3 липня 2020 року відбувся вебінар«Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя» з циклу вебінарів«Дослідницька доброчесність: цінності та виклики», у якому взяли участь викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС. Спікером вебінару виступив Тарас Лютий, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики Сумського державного університету.

ПЕРЕМОГА У ІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»
ПЕРЕМОГА У ІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

ПЕРЕМОГА У ІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

За підсумками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який проводився на базі Одеської національної академії харчових технологій, галузевою конкурсною комісією зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» наукову роботу студенток Уманського НУС Лілії Онищук та Катерини Балашової було нагороджено Дипломом ІІ ступеня.

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ  ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ В ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧІ «СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В НУВГП: ДОСВІД РОЗРОБКИ ТА ПРОВАДЖЕННЯ»
УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ В ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧІ «СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В НУВГП: ДОСВІД РОЗРОБКИ ТА ПРОВАДЖЕННЯ»

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ В ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧІ «СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В НУВГП: ДОСВІД РОЗРОБКИ ТА ПРОВАДЖЕННЯ»

30 червня 2020 року на офіційній FB сторінці Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти відбулася онлайн-зустріч на актуальну, для викладачів ЗВО, тематику: «Система забезпечення якості вищої освіти в НУВГП: досвід розробки та провадження». Онлайн-зустріч проводилася керівником відділу якості освіти Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне), доцентом, к.т.н. Віктором Корбутяком.

Підсумкова атестація бакалаврів зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).
Підсумкова атестація бакалаврів зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).

Підсумкова атестація бакалаврів зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).

Підсумкова атестація бакалаврів зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).