Технології харчування
- Історія і методологія науки про їжу
- Безпека продовольчої сировини
- Біотехнологічні процеси виробництва продуктів харчування
- Гігієна та санітарія харчування
- Енологія і еногастрономія
- Крафтові технології в закладах ресторанного господарства
- Методологія науки про їжу
- Моделювання харчових продуктів
- Науково-дослідна робота
- Науково-методичні основи контролю якості харчової продукції
- Оптимізація технологічних процесів виробництва продуктів харчування
- Основи роботи сомельє
- Принципи функціонування закладів ресторанного господарства
- Ресурси підприємств ресторанного господарства
- Ресурсозберігаючі технології виробництва продуктів харчування
- Сенсорний аналіз харчової продукції
- Сертифікація продукції ресторанного господарства
- Статистична обробка результатів наукових досліджень
- Сучасні досягнення харчової науки
- Технологічна експертиза виробництва продукції ресторанного господарства
- Технологія аюрведичних продуктів харчування
- Функціональні харчові інгредієнти
- Фізіологія харчування
- Харчові добавки