181 Харчові технології
- Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств
- Інноваційний інжиніринг консервних підприємств
- Інноваційні технології консервованих продуктів
- Інноваційні технології крафтових зернопродуктів
- Інноваційні харчові інгредієнти у технології консервованих продуктів
- Інноваційні інгредієнти і зернопродукти
- Інтеграція наукової діяльності на зернопереробних підприємствах
- Авторське право і плагіат
- Альтернативні види енергії переробних підприємств
- Безвідходні технології консервних виробництв
- Біоконверсія в технологіях зернопродуктів
- Біологічно активні речовини у технологіях зернопродуктів
- Біотехнологічні процеси виробництва продуктів харчування
- Виробничо-технологічна лабораторія та технохімічні методи аналізу зерна та насіння
- Експрес-ідентифікація товарної продукції та виявлення фальсифікації
- Заходи з обмеження поширення шкідників і хвороб зерна
- Керування якістю зерна та насіння за елеваторно-складського зберігання
- Кількісно-якісний облік зерна та насіння за оброблення і зберігання
- Мікробіологічні процеси та їх продукти у консервних виробництвах
- Наукові основи комплексного перероблення зерна
- Органічна продукція
- Оцінювання якості зерна за призначенням
- Ресурсоощадні технології зберігання та переробки зерна
- Ресурсоощадні технології та логістика зернопереробних виробництв
- Сенсорний аналіз алкогольних напоїв
- Системи актоматизованого керування логістичними процесами
- Системи управління безпечністю харчової продукції
- Стратегії розвитку підприємств зернопереробної промисловості
- Сучасні досягнення харчової науки
- Технологічна експертиза виробництва консервованих продуктів
- Технологічне обладнання для відвантаження та оброблення зерна та насіння
- Технологічний аудит в зернових технологіях
- Технологія пакування і зберігання упакованої продукції
- Технологія продуктів функціонального призначення
- Товарознавча експертиза зерна за експортно-імпортних операцій
- Управління підприємствами зернопереробної промисловості
- Якість зерна та насіння за елеваторно-складського зберігання