4 курс
- Автоматизація діяльності готельно-ресторанного господарства
- Агротуризм
- Бренд-менеджмент
- Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства
- Діджитал-облік в готельно-ресторанному бізнесі
- Ділове листування та спілкуваня іноземною мовою
- Експертиза якості надання послуг в готельно-ресторанному господарстві
- Електронна торгівля в сфері обслуговуванн
- Кулінарне мистецтво
- Логістичні системи в готельному та ресторанному бізнесі
- Методи прийнняття управлінських рішень
- Міжнародний туризм
- Організація захисту прав споживачів
- Основи нутриціології
- ПР-технології та брендинг у сфері обслуговування
- Практична граматика англійської мови
- Підприємництво та бізнес-культура
- Теорія організації
- Туристично-рекреаційне країнознавство
- Управління корпораціями в готельному і ресторанному бізнесі
- Управління особистою ефективністю в бізнесі
- Управління персоналом готельно-ресторанного підприємства
- Управління ризиками та кризами
- Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі