3 курс
- Іноземна мова академічної комунікації
- Барна справа та організація роботи сомельє
- Глобалізація культури
- Ділове письмове спілкування іноземною мовою
- Екотехнології в індустрії гостинності
- Крос-культурна комунікація в міжнародному сервісі
- Кулінарні тренди та гастрономія
- Ораторське мистецтво
- Організація виставкової діяльності
- Організація обслуговування осіб з інвалідністю
- Основи міжкультурної професійної комунікації
- Практичницй курс спілкування іноземною мовою
- Психологія обслуговування
- Санаторно-курортна справа
- Світове готельно-ресторанне господарство
- Тайм-менеджмент
- Технологія напоїв
- Управління персоналом
- Фуд-стайлінг і фуд-фотографія