15.04.2015 1221

Всеукраїнська студентська наукова конференція: секція технології зберігання і переробки плодів та овочів

8 квітня 2015 року відбулося секційне засідання  студентської наукової конференції на кафедрі технології зберігання і переробки плодів та овочів інженерно-технологічного факультету.  У засіданні взяли участь студенти  4-5 курсів, що навчаються за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», всього 46 студентів. З науковими доповідями виступили 32 студенти, доповіді супроводжувались демонстрацією відповідних слайдів на мультимедійному проекторі.

Всеукраїнська студентська наукова конференція: секція технології зберігання і переробки плодів та овочів
Всеукраїнська студентська наукова конференція: секція технології зберігання і переробки плодів та овочів

Студенти представляли доповіді на актуальні теми. Так, було представлено результати наукових досліджень стосовно зберігання плодів та овочів, їх заморожування. Велика кількість наукових розробок студентів пов’язана із удосконаленням технології, розширенням асортименту та покращення якості консервів, зокрема, компотів, соків, напоїв, пюреподібних продуктів. Розглянуто досягнення студентів із розробки та вдосконалення технологій плодово-ягідних виноматеріалів.

Всеукраїнська студентська наукова конференція: секція технології зберігання і переробки плодів та овочів
Всеукраїнська студентська наукова конференція: секція технології зберігання і переробки плодів та овочів

У засіданні брали участь 11 викладачів кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів.

Серед учасників конференції було відзначено:

Пахомова Сергія Олександровича – І місце

Оксюту Анастасію Анатоліївну – ІІ місце

Мельника Романа Олексійовича – ІІІ місце

Заслуговують на увагу доповіді студентів: Руденко Людмили,  Замулянець Ольги, Кучеренко Наталії, Поліщук Марії, Пасменка Михайла, Мізераки Тетяни, Стеренка Артема.

 Дякуємо всім учасникам конференції і бажаємо творчих успіхів!!!

Леся Головкіна, викладач кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів

ФОТО АВТОРА