03.09.2019 5340

Зустріч із ветеранами університету

Уманський національний університет садівництва – один з найповажніших закладів вищої освіти України. І в усі часи з моменту створення колектив навчального закладу намагався  зробити все можливе задля його процвітання та розвитку.

Тож нині, коли університету виповнюється 175 річниця, колеги з глибокою шаною згадують ветеранів освіти і науки – людей, які віддали багато років праці на благо улюбленого навчального закладу. Адже завдяки їх небайдужості та вірності справі нині Уманський національний університет садівництва, як і раніше,  залишається потужним джерелом науки та знань.

Зустріч із ветеранами університету
Зустріч із ветеранами університету

Ветеранів тепло та щиро привітала ректор Уманського НУС Олена Непочатенко: «Кожен з вас вписав свій рядок, а то й цілу сторінку, в книгу історії нашого навчального закладу. Щоденно вкладаючи частинку себе у студентів, даруючи натхнення оточенню, відшліфовуючи педагогічну майстерність, створюючи неперевершене поєднання науки, освіти й людяності, ви вдосконалювалися самі та закладали основи сучасного життя університету. Ми вдячні вам за вашу працю, за ентузіазм, який і досі всіх нас надихає, за вірність справі наставника й порадника, за те, що ваші очі й досі горять вогнем молодості та завзяття», наостанок побажавши і 200-ту річницю святкувати також разом.

Зустріч із ветеранами університету
Зустріч із ветеранами університету

Звісно, не обійшлося без подарунків. Монета, а вірніше – пам’ятна медаль, присвячена рідному навчальному закладу, стала гарним сувеніром та маленькою винагородою за відданість та працю. На аверсі медалі розміщено Державний Герб України з нарисом будівлі університету та профіль студента і зображення рослин, а по колу на матовому тлі напис: Уманському національному університету садівництва 175 років та логотип Банкнотно-монетного двору Національного банку України. На реверсі медалі розміщено стилізовану композицію, що символізує мистецтво садівника, який із любов’ю вирощує сад: на передньому плані на матовому тлі – рука, що кидає в землю насіння, на дзеркальному тлі – квіти і дерево з плодом.

Зустріч із ветеранами університету
Зустріч із ветеранами університету

Приємною несподіванкою стала демонстрація кінофільму про університет, який з посмішками та сльозами щастя на очах переглядали наші мудрі та сивочолі колеги-ветерани.

Справжнім сюрпризом для присутніх стали виступи учасників вокальних колективів Центру культури та виховання

Зустріч із ветеранами університету
Зустріч із ветеранами університету

Колишні колеги також мали змогу висловити привітання з нагоди 175-річчя університету, поділитися спогадами та враженнями про роки трудової діяльності, а по закінченню урочистої частини з радістю залишилися поспілкуватися про своє, зрозуміле та відоме лише їм, людям, які творили історію нашого улюбленого університету садівництва.

Висловлюємо вдячність організаторам заходу, та всім присутнім за незабутню зустріч.

Прес-центр Уманського НУС