09.11.2020 4713

З Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Уманський національний університет садівництва здавна славиться своїми талановитими студентами та викладачами. І велика заслуга в цьому художніх керівників Центру культури та виховання – невтомних і наполегливих мрійників, які вперто та несамовито йдуть до поставленої мети: відродження національної культури шляхом долучення університетської спільноти до краси мистецтва співу, танцю, театру.

Творчі колективи Уманського НУС з року в рік доводять свій високий професійний рівень, поповнюючи скарбницю нагород університету грамотами та медалями, сповнюючи наше життя позитивними, яскравими емоціями. І навіть у складний пандемічний рік здобутки ваших вихованців були гідно визнані на різних онлайн конкурсах.

Шановні художні керівники Центру культури та виховання студентів Уманського НУС! Щиро дякуємо вам за працю, за любов до справи та віру у своїх вихованців! Ви – беззаперечні натхненники для всіх нас, адже, незважаючи на мінливість уподобань аудиторії, завжди знаходите вірний шлях до серця кожного. І в цьому ви всі: справжні, неупереджені, сповнені осяйної енергії.

З Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!
З Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

У день професійного свята зичимо вам безмежного польоту думки, свіжих ідей, яскравих перемог і розмаїття напрямів реалізації. Хай життєвий і творчий шлях кожного з вас увінчається високим визнанням! Благополуччя вашим родинам, здоров’я кожному особисто, талановитих вихованців і вдячних глядачів!

Ректор Олена Непочатенко