01.10.2021 5079

Вітання з Днем працівників освіти!

Вітання з Днем працівників освіти!
Вітання з Днем працівників освіти!

Щорічно початок осереддя осені ознаменовується для всіх українців традиційним святом, від якого віє спогадами дитинства та юності – Днем працівників освіти. У цей період кожен з нас звертає погляд всередину своєї душі і з теплом згадує педагогів і наставників, які своїми мудрими словами зростили у серці любов до життя та мотивували до постійного руху вперед.

Шановна університетська спільното! Ми – одна величезна команда, метою невтомної праці якої є успішна, процвітаюча українська нація. Ваше наставництво та мудрість, знання та потужна наукова база є вірним вектором професійного розвитку та успіху. А інтелігентність, взаємоповага та комплексний, всебічний підхід до справи неодмінно стане прикладом майбутньому успішному громадянину. І головне розуміти те, що нині, у час переходу до людиноцентристських принципів організації суспільства, нам, освітянам, випала непересічна, складна та водночас креативна і почесна роль лідерства. Адже саме від нас залежить, які пріоритети та цілі матиме нове покоління українців.

Тож хай повсякчас народжуються на освітянському поприщі карколомні та науково обґрунтовані ідеї, втілюються амбітні проєкти, започатковуються успішні команди та приймаються ефективні рішення. Бажаємо всім освітянам міцного здоров’я, далекоглядних перспектив і талановитих послідовників. Миру, добра та достатку вам і вашим родинам!

Ректор Олена Непочатенко

Ректорат

Рада студентського самоврядування