19.05.2023 1298

Вітання ректора університету з Днем науки

Шановні науково-педагогічні працівники, аспіранти та студенти!

Людство у своєму розвитку незмінно прогресує та прагне кращого. Здоровий інтерес, помножений на знання та підкріплений прагненням зробити світ кращим – це наука. Вона є альфа і омегою нашого минулого, сьогодення і майбутнього. І то велике вміння та честь стати творцем нового та незвіданого, вдосконалити та покращити наявне, сформувати новітнє бачення, що дозволить розширити кругозір.

Уманський національний університет садівництва завжди був знаний, як осередок не лише академічних, а й прикладно-наукових знань. Наші попередники у цих рідних нам стінах творили алхімію науки, що увійшла до світової скарбниці інтелектуальних надбань. І ми з вами гідно підтримуємо заданий тон і ритм, прогресуючи на науковій ниві та втілюючи свої найсміливіші ідеї в життя.

Війна ­– це час випробувань для всіх, і для науковців також. І водночас це період можливостей скоригувати вектор своїх наукових пошуків. Спрямувати його в русло відбудови на шляху до утвердження миру. Ви, шановні науковці університету, незважаючи на випробування, продовжуєте активно працювати та творити, підтримувати та розвивати наявні напрацювання та формувати нові траєкторії досліджень. І це надзвичайно вражає та мотивує!

Шановна наукова спільното університету! У день професійного свята зичу всім міцного здоров’я, невичерпної енергії думки та цілеспрямованості, цікавих експериментів і логічно-вагомих їх результатів! Хай легко приходять і втілюються наукові ідеї під мирним небом України!

 

Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО