07.12.2020 6282

Вітаємо з днем місцевого самоврядування

Вітаємо з днем місцевого самоврядування
Вітаємо з днем місцевого самоврядування

7 грудня українці відзначають День місцевого самоврядування. Він є професійним святом для всіх працівників міських, сільських обласних і районних рад.

Інтереси нашого суспільства щороку стають різнобічнішими та масштабнішими. Сучасні люди, пізнаючи світ, намагаються внести все краще в розвиток рідного міста, країни. А для всіх нововведень необхідно чітко орієнтуватися на потреби та законні аспекти інституту місцевого самоврядування, розмежовувати дані вимоги та слідувати запитам суверенної цілісної держави.

Шановні працівники та ветерани місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів! Колектив Уманського національного університету садівництва щиро вітає вас із професійним святом!

Дякуємо вам, що в нелегкий для країни час ви маєте натхнення та силу, патріотизм і впевненість об’єднувати громадян з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, організаторів, переймаючись проблемами нашого суспільства. Адже, вирішуючи нагальні питання свого народу, ми разом стрімко крокуємо до розбудови економічно стабільної, мирної, незалежної держави.

Будьте здоровими і духом, і тілом, хай щастить у всіх починаннях, а нові трудові будні увінчаються гарними здобутками та здійсненням найсміливіших мрій і сподівань!

 

Ректорат

Профком