16.07.2019 6601

Вітаємо з Днем бухгалтера!

Вітаємо з Днем бухгалтера!
Вітаємо з Днем бухгалтера!

Уманський національний університет садівництва – багатогранний заклад вищої освіти з поважною історією. І, як у кожної поважаючої себе професійної школи, є у нього когорта випускників економічного профілю, серед яких чільне місце займають представники найпоширенішої професії – бухгалтери й аудитори.

Ще в далекому 1878 році, у тоді ще Головному училищі садівництва, було запроваджено дисципліну «Рахівництво», без якої підготовка висококласного фахівця вважалася неповноцінною. З роками популярність даного спрямування зростала і нині це окрема спеціальність – «Облік і оподаткування».

Шановні фахівці сфери обліку, аудиту, оподаткування! Випускники та діючі студенти, викладачі та всі, хто пізнає чи вже досвідчено рухається у морі бухгалтерських проводок, перевірок, цифр! Щиро вітаємо вас із професійним святом! Зичимо міцного здоров’я, радості у кожній миті, сімейного благополуччя та затишку! Хай ваше життя буде збалансованим, праця – ефективною та належним чином винагородженою, а мрії та плани – здійсненними!

Ректорат

Профком