03.08.2022 4191

Вітаємо, шановний абітурієнте!

У період вступної кампанії на тебе звалюється масив інформації від різних закладів вищої освіти – як вітчизняних, так і зарубіжних. Ми розуміємо, що тобі складно, адже скрізь майже однакова інформація, яку важливо відфільтрувати так, аби не втратити цей чудовий шанс долі, який тобі випав.

Ми, колектив Уманського національного університету садівництва, вважаємо, що кожен має право на вибір і пошук свого шляху за власними смаками та вподобаннями. А тому відразу пропонуємо тобі ознайомитися з нашими факультетами, які можемо згрупувати за кількома спрямуваннями:

Аграрне:

Економічне:

Управлінське:

Техніко-технологічне:

 

Звичайно, з характеристиками спеціальностей ти можеш ознайомитися детальніше, зупинившись на тих, які зацікавлять найбільше. Зазначимо тільки, що кожна зі спеціальностей – це окрема атмосфера, адже в освітніх програмах за ними враховано всі сучасні нюанси саме цієї сфери науки та практики. А тому тобі будуть доступні не тільки знання далекого та близького минулого, що оселилися в численних томах бібліотеки університету, а й сучасні напрацювання практиків і теоретиків, які наближають відкриті для студентів доступи до популярних сучасних баз даних.

Окремо акцентуємо твою увагу на умовах проживання в університеті. По перше, всі студенти, які цього потребують, можуть поселитися у гуртожитках й організувати своє життя і побут на власний смак. Також до послуг молоді територія студмістечка – екологічно та фізично чиста, зелена та наповнена ароматами дерев і трав. А будь-яку напругу можна зняти, перебуваючи у куточках відпочинку, що розташовані у найзеленіших зонах кампусу. А ще – насолоджуючись взаємодією з рослинами, тваринами та птахами, які аж надто полюбляють наше студмістечко! Також слід пам’ятати, що територія університету межує зі славнозвісним парком «Софіївка», до якого з навчального закладу є окремий вхід.

У даному місці цілком очікуваним буде зауваження про ту ідеальну картинку, яка у тебе наразі формується. «Так усі кажуть!», – зауважиш ти. А ми на це відповімо, що, окрім переваг, маємо і певні вади. Зокрема, ми просто вимагаємо, аби наші студенти були активними по життю. Для цього зорганізовано спортивні секції і творчі колективи, ведеться активне наукове та суспільне життя. Ми ставимо жорсткі умови внутрішнього розпорядку, адже знаємо, що тайм-менеджмент у сучасному світі – річ необхідна та надзвичайно конструктивна. Ми змушуємо студентів мислити й аналізувати, тому що молодість і веселі часи скінчаються, а життя з дипломом поза стінами навчального закладу – це світ конкурентної боротьби, до якої ви будете готові, якщо пристанете на наші вимоги. І, нарешті, ми вас обмежуємо: часом занять – аби ви мали додаткові можливості самоосвіти та саморозвитку, власною присутністю – щоб пізнання професійного світу було незаангажованим, перебуванням на самоті – для набуття вміння комунікувати. Так, ми не ідеальні, але прагнемо, щоб набуті тобою знання у стінах університету були корисними, друзі, які з’являться під час навчання – вірними, а всі сформовані вміння та навички – стали при нагоді у практичній діяльності.

Сподіваємося, що висвітлена інформація зацікавила тебе та спонукала до виникнення інших питань, на кшталт: «Яка вартість навчання?», «Які вимоги для вступу на спеціальність?», «Чи можна вступити без ЗНО і НМТ?» та багатьох інших. А тому, аби бути в курсі подій і задовольнити цікавість, радимо підписуватися на наші соцмережі:

Фейсбук

Інстаграм

Телеграм

Або телефонуйте за номерами телефонів: +38(04744)3-07-32; +38 (67) 477 80 85

Ми – університет, який прагне вдосконалення та стає таким завдяки студентам. Сподіваємося, що ти готовий стати творцем чогось великого й історично значимого?! Тоді давай співпрацювати!

 

 

 

Рубрика: Вступнику