28.12.2021 5041

Вітаємо майбутніх фахівців з успішним захистом кваліфікаційних робіт!

Грудень уже давно став місяцем підведення підсумків для університетського загалу. А особливо – для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня, які нині мають кульмінаційний момент у своєму студентському житті – підсумкову атестацію у вигляді захисту кваліфікаційних робіт. Саме ці наукові праці на звичних сторінках машинописного тексту фіксують результати п’яти з половиною років навчання – інтелектуальні надбання внаслідок наполегливої праці, що є свідченням професійної підготовки та здатністю до самостійної трудової діяльності.

Глибока освітньо-наукова база Уманського НУС і поради небайдужих наукових керівників гідно спрямовували студентів до досягнення цієї ключової вершини їхньої навчально-дослідницької діяльності. Адже метою кваліфікаційної роботи є систематизація, закріплення та розширення теоретичних і практичних знань зі спеціальності, в якій студент може розкрити власні вміння самостійної роботи, оволодіти різноманітними методиками дослідження та проведення експерименту, продемонструвати креативний підхід до вирішення поставленого завдання.

І нині вся університетська родина щиро вітає майбутніх фахівців з успішним завершенням захисту кваліфікаційних робіт! Ви, шановні випускники-магістри, гідно впоралися з поставленими завданнями, надавши всім можливість засвідчити вашу багатогранність у науковій діяльності, відмітивши якість, актуальність та оригінальність наукових доробок.

Шановні випускники-магістри! Дякуємо вам за наполегливу працю й активну участь у всіх сферах життя університету! Хай знання, які ви здобули власними стараннями, стануть надійною опорою для вдалого старту й успішного професійного майбуття на благо рідного краю, здорової нації, мирної держави!

Пресцентр Уманського НУС