25.10.2019 5894

Відомий комік завітав до Уманського НУС

Колишній фінансист, випускник Уманського національного університету садівництва, а нині – відомий комік, актор театру-студії імпровізації «Черный квадрат», гумористичного шоу «Женский квартал» та Improv Live Show Володимир Шумко завітав до Alma-mater на зустріч зі своїми фанами.

Відомий комік завітав до Уманського НУС
Відомий комік завітав до Уманського НУС

Перші кроки в гуморі Володимир здійснив саме на сцені актової зали Уманського НУС, де розпочав грати у КВК. «Потім були підмостки міського будинку культури та команда КВК «Фантастична четвірка», а далі – Київ, вступ до національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого та, зрештою, театр-студія імпровізації «Черный квадрат», – так розпочав свою розповідь гість.

Вітати знаного жартівника зібралися поціновувачі якісного гумору з усієї Умані. Тож зустріч у формі «запитання-відповідь», приправлена спеціями добрих і позитивних жартів, тривала близько двох годин. Слухачів цікавило все: від порад щодо написання жартів до курйозних випадків з життя актора. Особливого емоційного забарвлення зустрічі надали імпровізовані міні-майстеркласи, які Володимир провів із залом.

Відомий комік завітав до Уманського НУС
Відомий комік завітав до Уманського НУС

Завжди приємно, коли випускники повертаються до рідного навчального закладу, аби поділитися своїм досвідом з молоддю. А ми бажаємо Володимиру вдалих жартів і сподіваємося на нові зустріч, адже сміх – то найкраща терапія, а почуття гумору – ознака інтелекту!

Прес-центр Уманського НУС