04.05.2023 1326

Вічна пам’ять та слава Герою!..

Триває дев’ятий рік визвольної війни України від російського поневолення. І кожен день має присмак гіркоти… Це залишають рубці на серці втрати наших Героїв-оборонців…

Спільнота Уманського національного університету садівництва прощається з Героєм-земляком, студентом факультету економіки і підприємництва заочної форми навчання спеціальності «Облік і оподаткування» Олександром КУЦЕНКОМ.

Уродженець с. Олександрівка Жашківського району, Олександр був справжньою гордістю для родини та друзів. Обрати професію військового його спонукала строкова служба у Національній гвардії України, після чого прийняв рішення стати військовим. З 2019 року він брав участь в антитерористичній операції на сході країни, а опісля гідно ніс службу у військовій частині. За професійність і належне виконання службових обов’язків Олександр КУЦЕНКО відзначений високими нагородами від командування.

З початком повномасштабного вторгнення Олександр, як вірний присязі захисника, став на захист Батьківщини. Неодноразово виконував бойові завдання, однак 23 квітня артилерійський обстріл військ-окупантів під с. Новокалинове Покровського району Донецької області обірвав життя Героя…

Колектив університету глибоко сумує з приводу передчасної смерті воїна, доброго товариша, відмінного студента, патріота-героя, свідомого громадянина рідної Держави. Громада університету висловлює співчуття рідним та близьким… Осиротіли двійко дітей Героя, без опори залишилися батьки та дружина … Низько вклоняємося перед світлою пам’яттю Олександра. Вічна пам’ять та слава Герою!..