07.03.2021 5965

Привітання зі святом весни!

Шановні колежанки! У ці дні сонячного сплетіння яскравих емоцій і щирих побажань прийміть вітання зі святом весни, краси та любові!

Висловлюємо нескінченну повагу та вдячність кожній жінці, колезі за щоденне піклування про ближнього та родину, за активну життєву позицію, трудову діяльність і самовіддану працю, за вагомий внесок у розвиток нашого спільного найуспішнішого проекту – Уманського національного університету садівництва.

Чимало мрій є у добродійок Уманського НУС, більшість з яких, завдяки наполегливості та працьовитості, вже досягнуто. І всі вони є гарантом не лише успішного процвітання й особистісного росту, а і досягненням, радістю та гордістю усієї університетської родини. Адже ви, шановне жіноцтво, є безумовним втіленням любові, вірності, ніжності, материнського тепла, а ваша виваженість і мудрість уже давно стала запорукою миру і злагоди у суспільстві.

Щиросердно зичимо, щоб віднині і надалі стежинки вашого життя вистилалися лише яскравими барвами, доля була прихильною та щедрою на приємні щоденні сюрпризи, а все навкруг відповідало вашим щасливим, щедрим, добрим душам.

Для нас, чоловіків, ви – музи, красуні та чарівниці! Тож хай крила духовного зростання, властиві кожній з вас, закривають країну від негараздів, дарують щасливу долю українському народу та всім його родинам! Миру, добра, міцного здоров’я та достатку вам, наші неповторні та найкращі!