14.11.2020 5483

Привітання з Днем працівників сільського господарства

Привітання з Днем працівників сільського господарства
Привітання з Днем працівників сільського господарства
Шановна університетська родино та працівники сільського господарства!

Україна відома світу як мальовнича держава, багата родючими землями та працьовитими людьми. І в усі часи саме земля була нашою годувальницею та натхненницею, а найшанованішими трудівниками – хлібороби.

Дарителі життя – так можна назвати всіх, хто причетний до сфери сільськогосподарського виробництва. Адже саме вони, плекаючи своїми натрудженими та водночас ніжними руками слабкі паростки рослин і людської душі, вирощують з них неозорі лани та щирих душею людей.

Сільське господарство – це квінтесенція різних видів праці, серед яких і одна з найскладніших – наукова. Саме за прогресивними поглядами вчених – розвиток сучасної техніки і технологій сільськогосподарського виробництва, пошук ефективних шляхів провадження діяльності, досягнення високих результатів виробництва.

Шановні працівники сфери сільського господарства! Щиро вітаю вас із професійним святом! Зичу міцного здоров’я, світлої радості у кожному дні та багатих врожаїв! Хай кожну вашу родину осяє благополуччя, а праця буде гідно визнаною!

 

Ректор Олена Непочатенко

 

Error