31.12.2020 5092

Привітання ректора з Новим Роком

Привітання ректора з Новим Роком
Привітання ректора з Новим Роком

Шановні колеги, співробітники, аспіранти, студенти!

В передноворічні дні наші серця наповнює невловиме та казкове відчуття очікувань здійснення мрій. Новий рік та, особливо, Різдво – це добрі та світлі, щасливі свята, які мають чарівну енергетику, дарують радість зустрічі з рідними, дорогими та близькими, адже вже стало традицією, що ми затишно святкуємо низку новорічних свят у теплі родинного вогнища.

Наша університетська спільнота також є єдиною родиною. І це велике щастя – бути разом і активно працювати на благо наукової сфери України. Ми особливо це відчули у цьому році, який пережили не лише у форматах дистанція – онлайн, а й пліч-опліч у дружній підтримці. Тож хочу подякувати всім вам за самовіддану, чесну та нелегку працю в період карантину, за вміння від щирого серця робити усе можливе на благо колег, студентів і навчального закладу. Щиро дякую кожному з вас, адже лише разом ми можемо все!

Вірю, що Новий рік стане для нас усіх початком прекрасних змін, а Різдво Христове добром наповниться серця та запалить іскру щастя в очах. Зичу, щоб домівки ваші стали сповнені добробутом, а рідні та близькі – здоров’ям та радістю. Хай розумними і мудрими, міцними й спраглими до навчання ростуть наші діти, а віра, любов і духовне натхнення стали основною життєвого шляху. З Новим Роком та Різдвом Христовим!!!

Ректор Олена Непочатенко