17.11.2020 4803

Привітання ректора з Міжнародним Днем студента

Привітання ректора з Міжнародним Днем студента
Привітання ректора з Міжнародним Днем студента

Шановні студенти!

Від імені науково-педагогічного колективу Уманського національного університету садівництва щиро вітаю вас із професійним святом!

Нині ваші золоті роки, безтурботна пора, коли вам надається можливість черпати знання та з завзяттям вдосконалювати себе. Вся країна, переживаючи тяжкі часи, плекає надію на вашу відповідальну громадянську позицію в житті, працездатність і цілеспрямованість, порядність і нові ідеї. Ви є новим поколінням інтелектуальної еліти і свій перший ступінь до професійного становлення маєте пройти самостійно, стійко та наполегливо. Аби «відмінно» у вашому житті було завжди, вам доведеться робити вибір, і хай цей вибір завжди буде мудрим та виваженим рішенням ідеального фахівця, спеціаліста своєї справи. Ваша діяльність нині і в майбутньому залежатиме від того, як зараз ви долатимете навчальні бар’єри, з якою жагою поглинатимете навчання та нову інформацію, що надають вам наставники. Ви – молодь, яка є не лише теперішньою гордістю, а й світлим майбутнім держави, її інтелектуальним надбанням, активом, талантом, процвітанням, демократією.

Наш навчальний заклад має майже двохсотрічну історію, і я пишаюся, що саме ви пишете історію сьогодення, переконано вірячи: ви – найкращі.

Зичу всім студентам міцного здоров’я, миру, добра, оптимізму та реалізації найзаповітніших мрій. Хай яскраві студентські роки стануть гарним спогадом про добрий літопис вашого успішного та довгого життєвого шляху. З Міжнародним Днем студента!

Ректор Олена Непочатенко