20.11.2021 5020

Привітання ректора з Днем працівників сільського господарства

Дорогі друзі!

Привітання ректора з Днем працівників сільського господарства
Привітання ректора з Днем працівників сільського господарства

Вітаю вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Ми всі родом з дитинства, з неосяжних просторів села. І зі своїх спогадів кожен може стверджувати, що там, на безкрайніх ланах, у багатих кошарах, духмяних, напоєних сонцем садах трудяться найталановитіші, справжні, чисті серцем люди – працівники сільського господарства. Щиро захоплюючись і надихаючись їхньою прямотою та відкритістю, відповідальністю і невтомністю, ми, аграрні науковці й освітяни, намагаємося їм відповідати, а тому виховуємо та навчаємо нові покоління молодих, ініціативних фахівців, проводимо ґрунтовні досліди та дослідження, шукаємо та знаходимо вирішення найскладніших проблем. І в цьому поєднанні, у цій гармонійній співпраці, ми стаємо сильнішими.

За час свого майже двохсотлітнього існування Уманський національний університет садівництва завжди притримувався позиції: аграрні освіта та наука неможливі без практики. І завдяки такому підходу наші випускники вважаються одними з кращих. Ціла плеяда потужних аграріїв з гордістю стверджують, що університет дав їм поштовх бути не просто працівником чи виробником, а стати успішним, відповідальним громадянином. А студентські роки сформували вміння вчити і навчатися, пізнавати та випробовувати, прагнути та досягати.

Тож зі святом вас, працівники сільського господарства! Хай прихильною буде до вас доля, на серці і в душі живуть радість і спокій, багатими на врожаї будуть ниви й успішною діяльність, вагомими та сміливими наукові й освітні досягнення і найсміливіші мрії та задуми втілюються в життя!

Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО