18.05.2024 584

Привітання ректора з Днем науки

Шановна наукова спільното Уманського національного університету садівництва! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем науки!

От уже 180 років поспіль високий рівень наукової складової діяльності нашого закладу освіти – це результат наполегливої та цілеспрямованої праці викладачів, аспірантів і студентів. Від поважних вчених до завзятих аспірантів та амбітної молоді у нас передаються традиції наукової діяльності: прогресивна ідея, наполегливий і всебічний її аналіз та дослідження, втілення напрацювань у практичній площині. І навіть зараз, у вирі воєнних реалій, когорта науковців УНУС має успіхи та продовжує невтомно працювати на користь майбутнього своєї країни.

Сьогодні вчені університету різних поколінь спрямовують всі зусилля на підтримку високого рівня професійної діяльності, ентузіазму та творчого потенціалу, аби своїми напрацюваннями гідно віддячити нашим захисникам, мужнім Воїнам Світла, які дають змогу науковій спільноті тримати належний рівень розвитку. Відрадно і те, що нині університет має сильну молоду зміну, яка, зміцнена та загартована «вогнем війни», впевнено торує наукові стежки та підкорює свої перші наукові вершини.

Шановна наукова університетська громадо! Зичу вам цікавих наукових думок, заповзятливості у їх втіленні та незмінно позитивних результатів. Хай розширюються горизонти пізнання та множаться креативні та корисні наукові здобутки на славу та для процвітання України! З Днем науки!

 

Ректор                        Олена НЕПОЧАТЕНКО