29.09.2015 5646

Зустріч менеджерів із випускником

В Уманському НУС відбулася зустріч студентів факультету менеджменту із випускником Уманського сільськогосподарського інституту 1984 р. – знаним виробничником, патріотом України, директором провідного аграрного підприємства СТОВ «Агрофірма «Ольгопіль» Чечельницького району Вінницької області Павлом Каленичем.

Зустріч менеджерів із випускником
Зустріч менеджерів із випускником

Головна теза Павла Євгеновича – сільське господарство є запорукою лідерства України не лише на європейському, а й світовому ринках. Керівники агроформувань зацікавлені в тому, щоб прогресивна, активна, освічена молодь прагнула працювати і реалізовувати себе у аграрній сфері.

На зустрічі зі студентами і викладачами кафедри менеджменту організацій Павло Каленич зауважив, що основою успішності будь-якої сфери діяльності є глибокі теоретичні знання і внутрішня дисципліна. Як керівник СТОВ «Агрофірма «Ольгопіль», він не зупиняється на досягнутому, систематично підвищує свій професійний і кваліфікаційний рівень, спілкується і співпрацює з вітчизняними і європейськими колегами. Провідні фахівці товариства проходять виробниче стажування у господарствах Європейського союзу, знайомляться з новітніми технологіями і методами управління.

Відчувається, що Павло Каленич  – успішний керівник, справжній господар і ефективний менеджер, який володіє управлінськими навичками і має вагомий практичний досвід.

У результаті зустрічі студенти отримали фахову інформацію, яка допоможе їм у подальшому працевлаштуванні.

 

 

Кафедра менеджменту організацій