27.09.2020 4648

Зі Всесвітнім Днем туризму!

Туристична галузь в Україні є надзвичайно перспективною, і основні здобутки даної сфери діяльності українців ще, звісно, попереду. Адже наша країна, з її вигідним геополітичним розташуванням, історико-культурними пам’ятками, неповторними, живописними краєвидами й унікальними архітектурними комплексами, багатою спадщиною усіх етносів і прадавньою культурою, що віками формували оригінальну полікультурну ауру та збереглися частково дотепер, з безцінними рекреаційними ресурсами, яких стає для відновлення фізичних і духовних сил, а головне привітними, доброзичливими та щирими людьми, мешканцями найкращої у світі держави, – має всі умови для позитивної динаміки розвитку туристичної індустрії.

І нині, незважаючи на реалії дійсності, людство все ж прагне до пізнання світу та розширення світогляду. А активний і корисний відпочинок, яким є туризм, наразі відзначається не лише високою рентабельністю: він слугує дієвим важелем інтеграції нашої країни у європейську та світову спільноти, має великі пізнавально-виховні можливості для формування гармонійно розвиненого громадянина своєї країни. Ми пишаємося фахівцями даної сфери, які роблять наш відпочинок ефективнішим і комфортнішим.

Тож у Всесвітній день туризму бажаємо всім викладачам і студентам, усім прихильникам туристичної сфери та фанатам мандрів, затятим туристам і початківцям, фахівцям туристичних підприємств міцного здоров’я, добра, щастя й успішного втілення в життя всіх планів і задумів! Вдалих вам туристичних проектів і їх реалізації!

Ректорат

Профком