29.04.2019 5006

Життя – як танець, танець – як життя

29 квітня всі хореографи та причетні до цього мистецтва святкують День танцю. З упевненістю можна сказати, що кожна людина хоча б один раз у своєму житті зважувалась потанцювати. Адже танець – це мелодія душі, гармонічно переплетена з емоційним станом людини; це мова тіла, яке за допомогою рухів розповідає нам про почуття.

Уманський національний університет садівництва, безперечно, має свою душу та серце, почуття яких світло, талановито та яскраво розкривають хореографічні колективи навчального закладу. Хореографічні постановки танцюристів університету заворожують і, як перлинки залишаються в спогадах глядачів. Адже, милуючись повсякчас змістовними постановками та вміннями майстрів мистецтва хореографії донести до людей головне, відчуваєш головне – емоцію, закладену у виважених, пластичних рухах танцюристів.

Життя – як танець, танець – як життя
Життя – як танець, танець – як життя

На варті мистецтва танцю в університеті стоїть велична муза хореографічних колективів, чарівна, молода, натхненна та цілеспрямована Наталія Шаповаленко, яка своєю великою любов’ю до танцю захоплює всіх оточуючих: студенти з нетерпінням чекають хореографічних уроків, де майстер своєї справи розкриє їм нові грані мови танцю, а глядачі щоразу завмирають в очікуванні яскравого дійства.

Тож в цей, шановні хореографи, день прийміть щирі вітання з Міжнародним Днем танцю! Бажаємо вам приголомшливого почуття ритму, неймовірної пластики, витривалості й ентузіазму. Хай віра в свої танцювальні надможливості подарує вам шанс доторкнутися до серця кожного глядача, ставши магом і красномовним переповідачем мови величного Танцю. Сяйте яскраво, наші танцюристи, та будьте здорові!

Прес-центр Уманського НУС