11.09.2015 4717

Засідання профспілкового комітету Уманського НУС

9 вересня 2015р. відбулося засідання профспілкового комітету Уманського НУС. На порядку денному розглядалися низка актуальних для сьогодення питань.

На початку навчального року 3 вересня відбулася перевірка територій університету, закріплених за кафедрами та підрозділами. У ній брали участь представники адміністрації, директор студмістечка, голова профспілкової організації. У ході перевірки адміністрацією університету було вказано на низку недоліків,  які впродовж декількох днів були виправлені.

На засіданні профспілкового комітету було підведено підсумки дитячого оздоровлення дітей співробітників у дитячих оздоровчих таборах «Україна» та «Бригантина» у літній період 2015 року. За цей час у дитячому оздоровчому таборі «Бригантина» побувало 18 дітей, у таборі «Україна» — 4. Загальна сума витрачених коштів на оздоровлення дітей становила 85 тис. 141 грн.

Особливої уваги потребує підготовка науково-педагогічних працівників до посвяти студентів-першокурсників, яка відбудеться  24 вересня. За активної підтримки адміністрації Уманського НУС, ради студентського самоврядування та профспілкового комітету ведеться активна робота щодо формування сценарію свята, проведення виставки наукових досягнень, підготовки території університету та гуртожитків до урочистостей.

Також на засіданні профспілкового комітету обговорювалось питання про залучення студентів першого та інших курсів до вступу у професійну спілку Уманського НУС.

Засідання профспілкового комітету Уманського НУС
Засідання профспілкового комітету Уманського НУС