06.01.2023 1943

З Різдвяними святами!

У переддень Різдва українці готуються до святої вечері. Ми живемо очікуваннями того, аби увечері зібратися у затишному родинному колі та віншувати народження Спасителя, який принесе мир і радість на нашу землю та в оселю.

Свято Різдва є для нас можливістю переродження, а здолання внутрішніх перепон і образ допоможе увійти з оновленими думками на новий виток життя. Тож дозвольте собі лишити у минулому все, що заважає прогресувати та розвиватися.

Шановна університетська родино, з прийдешнім святом Різдва Христового! Ми – часточка єдиного великого українського народу. І, як показав час, є його життєдайною, прогресивною, високоморальною складовою. Адже освіта, культура та духовність є триєдиними та неподільними.

Сьогодні ми маємо особливе Різдво, Святі дні в умовах війни. Прийміть велику вдячність за безперервну трудову діяльність, вашу волонтерську ініціативу та турботу про ближніх.

У наш час особливо важливо відчути посил предків і зустріти свято з хорошими думками та побажаннями, з подарунками та частуваннями, як заведено у нас, українців. Тож смачної куті всім і щасливого нового року! І хай безпекова ситуація сприяє дзвінкій колядці, яка принесе у домівки щиру радість, міцне здоров’я, сміх, мир, довголіття, наповнивши душі життям.

Гармонії нам у думках і житті, а також беззаперечної Перемоги над будь-якими проявами зла та пітьми!

 

Ректорат

Профком