08.05.2022 7362

З Днем матері, наші Берегині!

Благословенним є той день, коли жінка стала матір’ю. Скільки граней Всесвіту пізнає людина, ставши ненькою? Незбагненно багато! Вона ладна змінити світ на краще, аби її дитя жило та зростало у мирі та любові. А головне – вона готова змінюватися та вдосконалюватися. Зростати морально й емоційно, аби стати міцним оберегом і сильним надійним підґрунтям для подальшого процвітання рідної кровиночки. Мати є провідником в земне життя справжнього дива, і це диво – кожен з нас. Саме ми є тими щасливими, обраними людьми, які мають нести та з вдячністю пізнавати всі земні блага. Ми стаємо чудотворцями на Землі один для одного, для екосистеми, для розвитку людства через наукові звершення, пошук ноу-хау та реалізацію творчості. Нашими руками Всесвіт зрощує хліб насущний і ми творимо моральні аспекти буття, а головне – ширимо любов, яку мама подарувала назавжди при народженні кожному.

8 травня в Україні маємо нагоду відзначати День матері. І цей день нині є для всіх нас священний. Проте матусі України ще ніколи так не плакали, як 2022 року, адже війна додає сивини всім, турбує щомиті. А материнське серце невблаганно молить за збереження життя своїх дітей. Дітей чужих не буває – це правда. Хто відчув на собі материнську любов, диво народження дитини, тепер молить, аби кожна людина мала довге та щасливе життя на Землі.

Українська мати є особливою, певно, найсильнішою та наймудрішою, обраною, аби Всесвіт врятувати любов’ю від лиха війни, від зла, від ворожої люті, від ненависті. Скільки ще витримає материнське серце? Скільки ще має пролити сліз матуся, аби від лиха очистити рідну землю і на її святу чистоту випустити своє дитя?

Матусі, не журіться і не плачте! Всі ми ваші діти, а тому є мудрими. Ми всі одночасно стали дорослі, і хоч вже замолоду стане сива Ненька-Україна, та житиме вона дуже довго, оскільки діти її виявилися хоробрими, сильними, вірними. Ми неодмінно переживемо цю війну, адже маємо в арсеналі найсильнішу зброю у світі –любов і доброту.

З Днем матері, дорогі наші! Довгого та щасливого життя вам, сонячних світанків, радісних днів і усмішок!

 

Пресцентр Уманського НУС