09.06.2020 5122

З днем дружби!

З днем дружби!
З днем дружби!

Міжнародний день дружби, що святкується нині 9 червня, був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН 27 квітня 2011 року. І незважаючи на те, що свято надзвичайно молоде, воно стало популярним і прижилося у різних країнах світу. Адже вкрай приємно нагади всім як про міжособистісну дружбу, так і про дружбу між країнами та народами.

І сьогодні колектив Уманського національного університету садівництва згадує та передає вітання колективам закладів вищої освіти нашої і зарубіжних країни та тих держав. Адже обмін досвідом і професійне спілкування – це ті перевірені джерела комунікації і вагоме підґрунтя для дружби, які працюють у всі часи.

Нині серед друзів Уманського НУС випускники, які пройшли шляхи навчання та становлення у рідній Alma-mater, меценати, які сприяють розвитку та прогресу вітчизняної освіти та науки у стінах університету, та просто шанувальники навчального закладу.

Тож зичимо, щоб у цей день – День дружби – всі енергетичні хвилі людства налаштувалися на мир і порозуміння задля взаєморозуміння, підтримки та миру в усьому світі. Адже дружба не знає меж і не зважає на кордони, народності, раси, релігії, статі. Плекаймо ж у собі зерна солідарності, толерантності та терпіння, бо ми – єдина родина на нашій прекрасній планеті!

Зі святом вас, дорогі друзі!

Ректорат

Профком