16.07.2020 5019

З днем бухгалтера!

З днем бухгалтера!
З днем бухгалтера!

16 липня своє професійне свято відзначає когорта високопрофесійних фахівців і науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва, для яких бухгалтерська справа – покликання на все життя.

Це ви, бухгалтери, керуєте рухливими потоками грошових операцій і слідкуєте за законністю та правильністю їх здійснення. Важливість вашої трудової діяльності можна оспівувати повсякчас, адже місія праці бухгалтера – велична та водночас складна: перемога логіки на ірраціональністю, доступність і зрозумілість кожної цифри та дії. Адже від часу простого «книготримача», професії, заснованої ще у XV столітті, пройшло багато часу, і нині бухгалтерська справа вийшла на якісно новий рівень, а сфера відповідальності стрімко.

Тож у ваше професійне свято зичу лише радості, позитиву та добра! Хай непомітно плине час при рахуванні грошей, руки тримають і витрачають лише найбільшого номіналу банкноти, баланс щоб чітко співпадав і звітність сходилася, а прибуток стрімко зростав. Душевної рівноваги вам, гарного настрою, міцного здоров’я, внутрішньої гармонії, затишку, надійності та миру в країні і в родинах!

Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО