22.11.2012 6338

Ярмарок вакансій

Ярмарок вакансій
Ярмарок вакансій

     Однією із ефективних форм співпраці між ВНЗ та роботодавцями щодо підбору претендентів на вакантні місця – є ярмарки вакансій.

     Так, в Уманському національному університеті садівництва 20 листопада 2012 року був проведений загальноуніверситетський захід – «Ярмарок вакансій». Його учасниками стали студенти 5-6 курсів та роботодавці, які прагнуть отримати висококваліфікованих молодих спеціалістів. Вони завітали до університету на запрошення відділу працевлаштування.

Ярмарок вакансій
Ярмарок вакансій

     У заході взяли участь начальник департаменту агротехнологій Green Foods Ukraine Інга Дегтярьова, м. Зугрес, Донецька обл., керівник підприємства «Український сад» Вікторія Клерфон, м. Макарів, Київська обл., агент агрохолдингу «Мрія» Андрій Сідоров, м. Київ, ПрАТ «Кримська Фруктова компанія» Анатолій Січкар м. Сімферополь, ПП «Дикун»  Микола Дикун Семенівський район Полтавської області представники від торгівельно-консультаційного бюро садівництва, пест-контролю та екології міста «Пасіфлора» з м. Одеса, та провідні фахівці Уманського міського центру зайнятості.

Ярмарок вакансій
Ярмарок вакансій

     Від університету з вітанням до учасників звернувся Проректор з наукової та інноваційної діяльності Манзій Віталій Володимирович, який зазначив, що основною метою проведення даного заходу є створення партнерських відносини, налагодження системи роботи між роботодавцями та навчальним закладом.

Ярмарок вакансій
Ярмарок вакансій

     Із презентаційною інформацією про діяльність підприємств, наявністю вільних робочих місць та вакантних посад, умовами праці та рівнем заробітної плати виступили гості свята. Студентам була надана можливість особисто поспілкуватися з потенційними працедавцями, заповнити анкети та отримати запрошення на роботу.

Ярмарок вакансій
Ярмарок вакансій

     Наприкінці зустрічі керівник відділу працевлаштування висловив подяку фахівцям центру зайнятості, представникам підприємств та іншим учасникам за участь у Ярмарку вакансій, відзначивши необхідність і важливість проведення даного заходу.

Ярмарок вакансій
Ярмарок вакансій

 

Керівник відділу працевлаштування

Ю.В.Новак