06.12.2018 6527

Вже вкотре першість тримають спортсмени Уманського НУС

Днями спортсмени Уманського національного університету садівництва взяли участь у змаганнях з нагоди Дня Збройних Сил України, що відбувалися у спортивній залі Уманського ДПУ ім. П. Тичини. До місця спортивного протистояння прибули команди закладів вищої освіти І-ІІ і ІІІ-ІV рівнів акредитації, збірні ліцеїв і спортивна команда учасників бойових дій в зоні ООС.

Вправність, витримку та силу показали спортивно підготовлені студенти Уманського НУС, які, на радість вболівальників і на честь рідної альма-матер, здобули чесну перемогу у затятому протистоянні, посівши перше місце в змаганнях.

Чудові результати у комплексних силових вправах, підтягуваннях, стрибках у довжину з місця, естафеті та підйому гирі продемонстрували наші спортсмени, проявивши витримку, силу волі та прагнення до перемоги, чим дуже потішили вболівальників і тренерів. Довівши вкотре істину народного прислів’я: «Де здоров’я там краса».

Отож, до складу переможної збірної команди учасників змагань увійшли:

1. Давид Козоріз – 11-пт група;

2. Олександр Хоменко – 21-ім група;

3. Владислав Лановик – 21 -ім група;

4. Артур Михайленко – 11-пт група;

5. Володимир Шадрин – 11-е група;

6. Олександр Перевознюк – 11-пт група;

7. Назар Матулат – 11-тм група;

8. Андрій Райчук – 11-зм група;

9. Олексій Очеретній – 11-пт група.

Заняття спортом – невід’ємна частина збереження здоров’я на довгі роки. І в День Збройних Сил України хочеться нагадати про важливість здоров’я для людини, адже це – головна зброя будь-якої нації. Займайтеся фізкультурою, загартовуйтесь, позбувайтеся шкідливих звичок, щоб бути щасливою і здоровою, сильною духом та тілом людиною. А найкращих тренерів і викладачів з фізичного виховання ви можете в будь-який час знайти на кафедрі фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін Уманського НУС.

Бажаємо нашим спортсменам професійного завзяття та нових перемог!

Вже вкотре першість тримають спортсмени Уманського НУС
Вже вкотре першість тримають спортсмени Уманського НУС
Вже вкотре першість тримають спортсмени Уманського НУС
Вже вкотре першість тримають спортсмени Уманського НУС

І пам’ятайте – активний спосіб життєдіяльності допомагає зміцнити здоров’я і продовжити життя. Адже міцний тілом – багатий і справою.

Прес-центр Уманського НУС