25.07.2014 5736

Вступна кампанія триває!

Вже близько двох тижнів триває вступна кампанія в Уманському національному університеті садівництва.

Робота приймальної комісії Уманського НУС відзначається стабільністю та оперативністю, а члени відбіркової комісії толерантно і лояльно надають відповіді на всі питання, які цікавлять абітурієнтів і їх батьків.

Усі бажаючі мають можливість перепочити у холі навчального корпусу, переглянути цікаві фільми про університет, його факультети та спеціальності, почастуватися безкоштовною кавою та чаєм. І доки батьки насолоджуються відпочинком, діти зосереджено й свідомо роблять свій вибір.

Цього року популярними серед абітурієнтів стають як традиційні природничі (агрономія, лісове і садово-паркове господарство, екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування), економічні (облік і аудит, фінанси і кредит), управлінські (менеджмент, туризм) спеціальності, так і нові напрями підготовки – управління персоналом та економіка праці, геодезія, картографія та землевпорядкування.

Уже з’явилися і перші результати, адже абітурієнти, які мають право навчатися за скороченим терміном, завершили подачу документів 24 липня 2014 року о 1800 год.

А тому нагадуємо усім абітурієнтам, які бажають поповнити ряди студентства Уманського НУС: прийом заяв за результатами ЗНО проходитиме до 1200 год 01 серпня 2014 року.

Запрошуємо усіх на навчання до Уманського національного університету садівництва! Адже освітні традиції, які ми напрацьовуємо уже 170 років, та високий рівень професійних знань, що надається студентам науково-педагогічним колективом університету, – основа успішного працевлаштування і процвітання наших випускників!