30.12.2012 5044

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!

 

Шановні викладачі, студенти, співробітники і випускники Уманського національного університету садівництва!

 

Щиро вітаємо Вас з Новим 2013 роком та Різдвом Христовим!

    Рік, що минає став важливим етапом на шляху розвитку нашого університету. Це був рік напруженої праці, системних перетворень, нових здобутків і успіхів.

     В 2012 році в університеті було відкрито новий напрям підготовки «Туризм» та дві нові спеціальності; успішно виконано набір студентів і державне замовлення. В минулому році 31 аспірант та один докторант захистили дисертації. Наш навчальний заклад, поруч з провідними Європейськими вишами,  став членом Великої хартії університетів, а наш студент Владислав Мороз – учасником Асамблеї Європейських регіонів. На Міжнародній виставці «Агро-2012» ми були нагороджені 6 золотими медалями за представлення інноваційних технологій. Вперше в історії  навчального закладу студент Ярослав Жмуденко став учасником ХХХ Олімпійських ігор в Лондоні. Успіхи університету – це наші спільні досягнення, відданість традиціям помножена на творчий пошук і сумлінну працю великої університетської родини. Впевнена, що в новому році нашому колективу вдасться реалізувати усі намічені плани.    

     Від щирого серця хочу побажати усім, щоб з Новим роком у Ваші оселі увійшли щастя, добробут, впевненість у краще майбутнє, а Різдвяні свята наповнили добром і любов’ю Ваші серця!  

     Бажаю здоров’я, оптимізму та незгасної життєвої енергії. Нехай в Новому році здійсняться добрі сподівання, заповітні мрії, успіхи примножаться, а благополуччя, мир і злагода завжди будуть з Вами!

 

В.о. ректора Олена Непочатенко

Голова профспілкового комітету Маргарита Парубок