09.11.2018 4777

Вітаємо вас, наші натхненники – аматори!

Культурні досягнення та традиції – це величезний скарб кожного народу. А збереження культурного спадку та шанування багатовікових традицій – то є обов’язок кожного поважаючого себе громадянина будь якої держави.

З давніх-давен пісня, танець, музика, ораторське мистецтво, акторська діяльність, аматорство, витвори майстрів народної творчості були гарним показником і виразною рисою національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали та зміцнювали надію українського народу на процвітання та краще майбутнє. Своєю плідною працею люди, які працюють у сфері культури й аматорстві народного мистецтва, силою духу возвеличують Україну, примножуючи успіхи та досягнення рідного народу.

Такими сподвижниками народної творчої мудрості віків є творчі колективи Уманського національного університету садівництва. Креативні, творчі та окриленім музами керівники Центру культури та виховання студентів – Наталія Шаповаленко (художній керівник народного самодіяльного ансамблю танцю «Нивка»), Наталія Браславська (художній керівник народного самодіяльного жіночого вокального ансамблю «Криниченька» та жіночого вокального ансамблю сучасної пісні «Чарівниці»), Світлана Берднікова (художній керівник народного самодіяльного ансамблю пісні і танцю «Хлібодари»), Галина Бруй (художній керівник СТЕМу «Добродії»), разом з костюмером Ларисою Сошніковою та звукорежисером Анатолієм Шаповаленком під керівництвом завідувача Петра Паєвського, уже багато років поспіль надихають студентів, розкривають їхні таланти, дають можливість стверджуватися, ставати впевненішими в собі. А ще – примножують славу рідного університету перемогами у різноманітних конкурсах і фестивалях різних рівнів. Їхнім талантам аплодували як співвітчизники, так і європейці, вражені глибинною ідеєю та майстерністю танцю, мелодійністю та досконалістю вокального виконання, справжністю й ідентичністю акторських почуттів. І за цим успіхом – тяжка та виснажлива праця керівників і студентів, справджені сподівання та незламність поступу у досягненні мрій.

Вітаємо вас, наші натхненники – аматори!
Вітаємо вас, наші натхненники – аматори!
Вітаємо вас, наші натхненники – аматори!
Вітаємо вас, наші натхненники – аматори!

Шановні наші працівники культури й аматори народного мистецтва, талановите студентство, бібліотечні працівники та шанувальники творчого спадку всіх видів мистецтв! Щиро дякуємо всім вам за сумлінну працю, за безперервний творчий пошук, за вагомі творчі здобутки.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпної творчої наснаги у пошуках і знаходженні нового та прекрасного. Хай життєві плани, надії і мрії здійснюються завжди та повсякчас, а тепло та мир українського народу сповнює ваші золоті серця радістю та бажанням плідно працювати на благо багатої на культурні і духовні надбання рідної держави!

 

Ректорат

Профком

 

Error