06.12.2022 2410

Вітання вам, земні янголи оборони України!

Вітання вам, земні янголи оборони України!
Вітання вам, земні янголи оборони України!

Українське козацтво та свідомі громадяни, учасники визвольних боїв, завжди стояли і нині захищають від невігласів-окупантів терени рідної держави. Весь світ із захопленням споглядає мужність і професіоналізм, які проявляють наші захисники, викликаючи повагу в очевидців нинішніх реалій. А єдність армії та народу зумовила фундаментальні здобутки патріотизму українців, в якому і полягає глибинна суть, сила і міць нашої держави.

Слава українців у захисті рідної землі оповита легендами, а незалежність і територіальна цілісність, від коріння наших земляків і дотепер, є святою і непорушною ціллю, за яку боролися наші предки століттями. Тож нині ми вшановуємо наших військових, які пліч-о-пліч колись стояли і нині стоять у боротьбі за волю і свободу країни та свого народу. Ми молимося за наших земних янголів у військовій формі, які всіма силами оберігають своїх земляків, і шлемо їм свої благословення.

Шановні захисники та захисниці! Хай увінчаються успіхами ваші професійні стежки, а сила духу та фізична міць прибудуть у вас стократ! Ваші відвага та відданість справі нині є життєво необхідною для всіх, а ми завжди є вашим надійним тилом і вірними помічниками. Віримо, що зовсім скоро українська земля очиститься від зла, а ви, шановні захисники і захисниці, повернетеся в рідні домівки живими. Здоров’я, довголіття вам і миру!



Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО