06.07.2022 4701

Вітання бакалаврам!

Щороку перший рубіж літа для Уманського національного університету садівництва знаменувався радісними подіями. І однією з них є традиційний випуск бакалаврів.

Університетська спільнота завжди з великою приємністю та невимовним душевним щемом проводжає своїх юних вихованців – молодших бакалаврів і бакалаврів – у повноцінне професійне життя. Адже їхні досягнення – це наші успіхи в освітній діяльності, їхні вчинки – результат клопіткої праці наставників і кураторів, їхня життєва позиція – відображення наших пріоритетів.

Шановні наші випускники! Незважаючи всі складнощі останніх років, ви з успіхом подолали непростий освітній шлях. І проявили не тільки дива витримки, а й організації та самоорганізації. Ви не лише старанно опановували теоретичні аспекти професії, а й уміло втілювали їх на практиці, адже багато хто з вас ще до випуску працевлаштувався. І я дякую вам за ваші старання, працьовитість, відповідальність і прагнення до знань.

Окремо висловлюю слова вдячності викладачам, які наполегливо та невтомно працювали над створенням системи дистанційної освіти, аби забезпечити належну якість навчання.

Сьогодні ми живемо у час, коли цінності та пріоритети набули особливо чітких обрисів і значень. І особливої ваги серед них набули освіта та знання. Адже лише освічена людина здатна усвідомити важливість особистісного розвитку, цінність людського життя, перспективи від співпраці та переваги від життя у спільноті мирних ідей прогресивного людства.

Зичу всім нашим бакалаврам і молодшим бакалаврам міцного здоров’я, цікавих професійних ідей і їх втілення, успішних життєвих проєктів і радості в кожному дні. Хай світлими будуть горизонти під мирним небом квітучої України!

 

Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО

Рубрика: Випускнику