27.09.2019 5127

Вітаємо з Міжнародним днем туризму!

Вітаємо з Міжнародним днем туризму!
Вітаємо з Міжнародним днем туризму!

Кожен з нас із дитинства мріяв про далекі, незвідані країни, пригоди та цікаві знайомства. Зі шпальт газет, з розворотів книг ми надихалися перипетіями життя подорожуючих, захоплювалися уявними краєвидами, поринали у найглибші безодні морів і океанів.

І нині все це ми можемо отримати, подорожуючи рідною країною та й взагалі цілим світом! Адже сучасний час дає безліч можливостей для втілення своїх мрій! Тож кожен може повною мірою реалізувати свої бажання, втіливши жагу до подорожей найнесподіванішими туристичними стежками та маршрутами.

А ще туристи – це люди, які не знають кордонів, не міряють умовностей; вони живуть яскравим життям за покликом серця, дихаючи на повні груди. Їхнє кредо – «Немає нічого неможливого, якщо дуже захотіти».

І нині, у Всесвітній день туризму, зичу всім туристам завжди йти за покликом серця, відкривати нові маршрути та підкорювати нові вершини – як у подорожах, так і в житті. Адже туризм – це не лише особливий стиль життя й мислення, це своєрідний тренажер для гартування характеру. Живіть яскраво, прагніть кращого, відкривайте нове, пізнавайте досі незвідане. І нехай усі маршрути вашого життя будуть цікавими!

Ректор Олена Непочатенко