16.11.2019 4785

Вітаємо з Міжнародним днем студента!

Вітаємо з Міжнародним днем студента!
Вітаємо з Міжнародним днем студента!
Молоде інтелектуальне покоління, щиро вітаю вас із Днем студента!

Так склалося історично, що студентам відведено одне з найвідповідальніших місць у процесі творення та розбудови незалежної держави, адже від вашої небайдужої життєвої позиції залежить майбутня доля українського народу.

Йти до вершин професійної майстерності нині вам допомагають наставники-викладачі, батьки та друзі. Тож, обираючи шлях в майбутнє, завжди користуйтеся всіма існуючими та потенційними можливостями, використовуйте будь-який шанс для професійного росту та вдосконалення, прислухайтеся до мудрих настанов і порад старшого покоління, підкорюйте освітні терени та впевнено крокуйте вперед. І головне – наполегливо та натхненно вчіться, адже ви маєте нагоду приємно вразити весь світ своїми знаннями!

Шановні студенти! Нині ви – сила, яка реально може все! Тож збагачуйтеся інтелектуально, задля того, щоб це «все» було з низки «найкращого, що є у світі».

Щиро вітаю всіх студентів – колишніх, теперішніх, майбутніх – і від душі зичу вам міцного здоров’я, щедрої долі, невичерпної творчої енергії і здійснення найзаповітніших мрій! Навчайтеся старанно, живіть весело та будьте щасливими завжди!

Ректор Олена Непочатенко