16.11.2019 4690

Вітаємо з Днем працівників сільського господарства!

Вітаємо з Днем працівників сільського господарства!
Вітаємо з Днем працівників сільського господарства!
Шановна університетська спільното!

Сердечно вітаю усіх з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Ось уже 26 років поспіль у третю неділю листопада у нашій державі вшановують звитяжну хліборобську працю на благо України, підносячи хвалу мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу. Це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих справ розбудови рідної країни, забезпечуючи її найнеобхіднішим. Це свято тих, хто навчає і сіє живе зерно знань у серця молодого покоління, хто спрямовує силу розуму на пошук найновіших рішень продовольчих проблем, хто нині лише стає на шлях дбайливого господаря нашої землі – всіх, хто обрав професію, яка пов’язана з сільським господарством і усвідомлює, що потрібнішої і почеснішої місії життя, аніж плекати майбутнє, годі й шукати.

Нелегко нині працювати на землі, та завдяки вашій наполегливості й праці, оптимізму, незламності духу й умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві нині стають загальновизнаними. Завдячуючи вам, все більше виробляється високоякісних українських продуктів, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба, як красномовне свідчення розвитку аграрної галузі.

Тож хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви та втілюються у життя найнеймовірніші плани, задуми і сподівання на радість рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу!

Хай ваші родини живуть у сімейному затишку та достатку в мирній і успішній державі! Щастя, здоров’я, невичерпної наснаги та подальших успіхів в ім’я розквіту України!  

 

Ректор Олена Непочатенко