20.09.2020 4573

Вітаємо з Днем працівників лісу!

Життя на землі неможливе без зелених насаджень. Повсякдень і повсякчас нас ваблять ліси: там ми відпочиваємо, сповнюємося сил, надихаємося. І за всіма тими багатствами емоційними та матеріальними, якими насолоджуємося сповна, іноді непомітною залишається кропітка щодення праця людей, які бережуть та примножують смарагдові скарби для нащадків – працівників лісу.

Уманський національний університет садівництва також є повноправним учасником святкувань, адже ось уже дев’ять років поспіль у стінах навчального закладу молоді та прогресивні студенти набувають професійних знань і навичок за спеціальністю «Лісове господарство», що функціонує на факультеті лісового і садово-паркового господарства.

І нині, у день професійного свята, ми віншуємо всіх, хто дбає про здоров’я зелених легень України та планети Земля. Зичимо вам міцного здоров’я та гідного професійного визнання. Хай ваші домівки та родини огортають щастя та добро, а мудрість, терпіння, віра та любов до прекрасного стануть стимулами для розвитку творчого потенціалу!

 

Ректорат

Профком