26.09.2022 3544

Вітаємо спортсменів з перемогою!

Чемпіонат України з важкої атлетики серед чоловіків і жінок, що проходив у м. Хмельницький 13–18 вересня 2022 року, приніс неймовірні успіхи студентам Уманського національного університету садівництва та гарний привід університетській родині пишатися досягненнями молоді.

Змагання було запеклим і видовищним, адже за медалі змагалися близько двохсот спортсменів із 21 області України, і лише кращі з кращих отримали беззаперечне право представляти країну на світових змаганнях. Наші дівчата вже неодноразово дивували спільноту власним фізичним гартом, тож і знову продовжують вражати земляків силою тіла та духу.

І нині щиросердно вітаємо Анну Конякіну, дворазову чемпіонку України з важкої атлетики, яка на Чемпіонаті здобула 3 срібних нагороди в категорії до 71 го кг; ривок –75 кг, поштовх – 92 кг; сума двоборства 167 кг, та Валентину Мельник, яка офіційно виконала норматив майстра спорту в категорії до 55 кг; поштовх – 75кг.; сума двоборства – 130 кг.

Чемпіонат України з важкої атлетики серед чоловіків і жінок проводився з метою формування Національної збірної команди України, яка буде захищати честь країни на грудневому Чемпіонаті світу.

Пишаємося досягненнями тренерів і молодих спортсменів університету, бажаємо досягнення поставлених цілей і здійснення мрій! Миру вам, шановні спортсмени, та здоров’я міцного.

Вітаємо спортсменів з перемогою!
Вітаємо спортсменів з перемогою!
Вітаємо спортсменів з перемогою!
Вітаємо спортсменів з перемогою!



Пресцентр Уманського НУС