05.08.2021 4992

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей

Нинішній рік для Уманського національного університету садівництва виявився плідним в дослідницькій науковій діяльності. Колектив навчального закладу мав нагоду виявити обдарованих студентів, сприяти реалізації їх здібностей і стимулювати творче самовдосконалення, популяризувати досягнення науки, техніки та інноваційних технологій, залучити провідних науково-педагогічних працівників до активної роботи з обдарованою студентською молоддю, сформувати сильні команди для участі в міжнародних олімпіадах, конкурсах, турнірах.

Традиційно, представники студентства Уманського НУС взяли участь у різних профільних конкурсах. Таким став і Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з профільних галузей знань і спеціальностей, що проводиться щороку в Україні з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи й оволодіння молоддю інноваційними технологіями. Конкурс проводився у два тури: І тур – у ЗВО; ІІ тур – у базових вищих навчальних закладах (проводився у два етапи: перший етап – рецензування робіт; другий – проведення підсумкової науково-практичної конференції).

Згідно Наказу МОН від 28.07.2021 р. № 865, у цьому навчальному році маємо щасливу нагоду вітати переможців, студентів-вихованців Уманського національного університету садівництва:

  • Гаркаву Ольгу  (керівник – Транченко Людмила, завідувач кафедри), яка нагороджена дипломом ІІІ ступеня;
  • Владислава Танцюру (керівник – Андрій Войтік, завідувач кафедри агроінженерії) – диплом ІІ ступеня;
  • Валентину Маленькую (керівник – Олександр Школьний, професор) – диплом ІІІ ступеня;
  • Катерину Балашову (керівник Людмила Транченко, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи) – диплом ІІ ступеня.

Пишаємося молодими науковцями, студентами рідного навчального закладу та викладачами, які невтомно працюють задля процвітання Уманського НУС на благо рідної країни та бажаємо міцного здоров’я і нових звершень у досягненні поставленої мети.

 

Пресцентр Уманського НУС