25.12.2021 5405

Вітаємо християн західного обряду з Різдвом Христовим!

Усі ми різні, нас розмежовують кордони, країни, мови, релігійні вподобання. Але водночас нас об’єднують спільні думки та прагнення кращого. Тож нині спільнота Уманського національного університету садівництва вітає християн західного обряду з найбільшим святом – Різдвом Христовим.

У цей день зникають будь-які різниці та з’являється вона – надія на краще. І навіть розбіжності календарів – юліанського та григоріанського – не в змозі зменшити ауру позитиву, що витає навкруги. Адже дух Різдва об’єднує увесь світ заради миру, добра, зміцнення здоров’я усіх націй і народів, а Божа благодать є щедрою до всіх родин.

Тож у ці святкові новорічні та різдвяні дні хай наші серця наповняться особливою вірою, стремліннями та сподіваннями, світлою вірою та безумовною надією, щоб у кожному закутку панували гармонія, любов, достаток, мир, порозуміння та стабільність.

Шановні віряни західного обряду! Прийміть найщиріші вітання зі святом Різдва Христового! Хай світлими й осяяними благословенним світлом будуть ваші серця й оселі! Зичимо всім здійснення мрій, безмежної радості та рясних Божих благословень!  

 

Ректорат

Профком

Рада студентського самоврядування