19.05.2022 11316

Вишиванкова нація волелюбців

Вишиванка – душа нації. Нестримна у щасті та врівноважена у часи негоди, весела у своїй щирості та довірливості і журлива у темні хвилини життя.

Вишиванка – генетичний код українців. Вона пережила тисячі незгод і вижила попри все, ставши загальносвітовим символом свободи, мудрості, непокори та волелюбства.

Вишиванка – це доля. Сплетіння червоного та чорного, радості та журби, легких шляхів і звивистих тернистих доріг.

Вишиванка – це Україна. Прекрасна та різноманітна, неосяжна у просторах ланів і морів та безмежна у величності гір, нестримна у мріях і цілеспрямована у своїх сподіваннях. Переплетіння емоцій і чуттів, лютої ненависті і всеохоплюючої любові, безмежного милосердя та безжальності до ворогів і недругів.

Вишиванка – це кожен з нас. Натхненний, рішучий, розсудливий, мудрий, відповідальний, творчий, прагматичний, приязний і по-хорошому божевільний.

В Уманському національному університеті садівництва 19 травня відбувся святковий флешмоб вишиванок. Різнобарвні та монохромні – всі вони злилися воєдино в колоритний вир українського духу. Університетський загал поринув у яскравість вишиванкової круговерті, як ніколи глибоко відчувши себе частинкою нескореної нації волелюбців сучасної України!

Вишиванкова нація волелюбців
Вишиванкова нація волелюбців
Вишиванкова нація волелюбців
Вишиванкова нація волелюбців

Одягни вишиванку попри війну! Наближай Перемогу! Все буде Україна!

 

Пресцентр Уманського НУС