19.05.2021 4789

Віншуємо випускника Уманського НУС!

Віншуємо випускника Уманського НУС!
Віншуємо випускника Уманського НУС!
Науково-педагогічний колектив і студентство Уманського національного університету садівництва щиро вітають з Днем народження випускника навчального закладу, Героя України, генерального директора ТОВ «Земля і воля» Леоніда Григоровича ЯКОВИШИНА.

Історія Уманського національного університету садівництва – це життєпис його випускників, їхні досягнення, прагнення та сподівання. Й однією з найяскравіших сторінок в біографії нашого навчального закладу є фоліо Леоніда Яковишина!

Нині, у День народження, ми не тільки щиросердно віншуємо талановитого господарника та науковця, заповзятливого та відповідального державотворця – ми захоплюємося прикладом цілеспрямованості професіонала, мудрості керівника, людяності та толерантності, відкритості до змін і прагнення до виховання сучасної молоді у дусі кращих хліборобських традицій.

Щиро вдячні Вам за те, що завжди пам’ятаєте про свою Альма-матір, підтримуючи наш розвиток і даючи шанс молодому поколінню мати за приклад для наслідування справжнього лицаря неосяжних українських нив.

Шановний Леоніде Григоровичу! Хай віднині і щодня Ваш життєвий шлях буде сповнений світлої радості, людської щирості та приємних зустрічей! Нехай зоря заповітної мрії освітлює шлях до намічених цілей, здоров’я прибуває, а многії і благії літа життя сплітаються у життєдайні витинанки щастя та добробуту!