07.02.2013 14042

Викладачі Уманського національного університету садівництва є членами Міжнародної Асоціації Наукового Садівництва (ISHS)

     Уманський національний університет садівництва є членом багатьох міжнародних асоціацій. Наші викладачі гідно представляють університет не тільки на рівні України, а й у світі.

     Від Уманського національного університету садівництва членами Міжнародної Асоціації Наукового Садівництва (ISHS) є:

– доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри плодівництва та виноградарства Мельник О.В. (номер користувача 64823);
– доктор сільськогосподарських наук, доцент кафедри плодівництва та виноградарства Заморський В.В. (номер користувача 39422).

     Міжнародна Асоціація Наукового Садівництва (ISHS) заснована в 1959 році в якості глобальної мережі садівників, у складі якої понад 7500 індивідуальних та інституціональних членів зі 147 країн світу, близько 50 держав-членів. Асоціація є основним джерелом новітньої актуальної інформації про глобальні садівничі дослідження.

     ISHS зорієнтована на сприяння науковим дослідженням у садівництві; стимулює, заохочує і координує науково-дослідницьку діяльність у глобальному масштабі.